Ufuk Avrupa Programı Kişiselleştirilmiş Tıp için Avrupa Ortaklığı (EP PerMed) 2024 Çağrısı Açıldı!

⚕️Ufuk Avrupa Programı kapsamında desteklenen Kişiselleştirilmiş Tıp için Avrupa Ortaklığı (European Partnership for Personalised Medicine-EP PerMed), kişiselleştirilmiş tıp alanındaki araştırmalara, yenilikçi yaklaşımlara destek verilmesini ve araştırma sonuçlarının klinik uygulamaya daha hızlı ve etkili aktarılmasını sağlayarak, sürdürülebilir sağlık sisteminin güçlendirilmesini amaçlamaktadır.

⚕️Tüm proje başvurularının biyobelirteç araştırmaları ile birlikte, kişiselleştirilmiş tıp yaklaşımına yönelik hedeflerin (target) belirlenmesi ve validasyonuna odaklanması gerekmektedir. EP PerMed Ortaklığı, sunulacak olan proje önerilerinde son kullanıcıların aktif olarak dahil edilmesini teşvik etmektedir.

⚕️Uluslararası konsorsiyumların Avrupa Birliğine üye ya da assosiye ülkelerin bir araya gelerek oluşturduğu en az 3 ortaklı yapıya sahip olması beklenmektedir.

⚕️Proje süresi maksimum 36 ay

⚕️Ulusal fonlama ile proje başına düşen bütçe 220.000 Euro

Programa ait bilgi ve dokümanların tümü profildeki linkte yer almaktadır.

Sorularınız ve destek talepleriniz için pdo@ankara.edu.tr adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Yeni haber ve duyurular

Eğitim Bilimleri Fakültemiz, Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan Karaman'nın Uluslararası Proje Başarısı!
Hemşirelik Fakültesi Akademisyenlerinden Doç. Dr. Ayşegül Öztürk Birge'nin TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
Başlık: TÜBİTAK - Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) ile İkili İşbirliği Seyahat Destek Programı 2025 yılı Çağrısı Başvuruya Açıldı!
Araştırmacılara uluslararası dolaşım ve cazip kariyer imkanları sunan Marie Sklodowska Curie Alanı (MSCA) Değişim Programı (Staff Exchanges - SE) 2025 Çağrısı açıldı.
Eğitim Bilimleri Fakültesi akademisyenimiz Prof. Dr. Yıldız Deveci Bozkuş, CA23137 - Print Culture and Public Spheres in Central Europe 1500–1800 (PCPSce) başlıklı COST Aksiyonunda "Working Group Member" olarak yer almaya hak kazandı!
Arş. Gör. Dr. Merve AĞZITEMİZ, CA21107 - Work inequalities in later life redefined by digitalization (DIGI-net) başlıklı COST Aksiyonunda "Working Group Member" olarak yer almaya hak kazandı!
Eğitim Bilimleri Fakültemiz, Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan Karaman yürütücülüğündeki proje UNICEF tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.
Akademisyenimizin TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
TÜBİTAK – Malta Bilim Kurumu ile İkili İşbirliği Programı 2025 Yılı Çağrısı Başvuruya Açıldı!
Akademisyenimizin Uluslararası Başarısı CA22109 kodlu COST Aksiyonunda “Working Group Member” Olarak Yer Almaya Hak Kazandı!