Türkiye – Birleşik Krallık Ortaklığında ISPF Araştırma Kapasitesi Geliştirme Programı Çağrısı Başvurulara Açıldı!

Son Başvuru Tarihi: 6 Ekim 2024

Program kapsamında Ar-Ge çalışanlarına yönelik eğitimler, teknoloji transfer ofislerinin kapasite gelişimine yönelik faaliyetler, ISPF öncelikli alanlarıyla ilgili bilgi ve iyi uygulama örneklerinin paylaşımı, bilim ve araştırmada toplumsal cinsiyet eşitsizliğini konu alan girişimler gibi faaliyetler desteklenecektir.

💰Hibe miktarı: Proje başına en fazla 80.000 £

📅Hibe süresi: 12-18 ay

Son başvuru tarihi 06 Ekim 2024 olan söz konusu program hakkında detaylı bilgiye profilde yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

Ortak bulma faaliyetleriniz ve sorularınız için pdo@ankara.edu.tr adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Ufuk Avrupa Projesi İçin Ortak Aranıyor!