TÜBİTAK 1007 – Koruma İhtiyacı Olan Çocuklara Yönelik Kurum Temelli Bakım Hizmetlerini İzleme ve Değerlendirme Modelinin Geliştirilmesi Çağrısı Başvuruya Açıldı!

Koruma ve bakım altında olan çocuklara yönelik kurum temelli bakım hizmetlerinde mevcut imkânların artırılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi, izleme ve değerlendirme modelinin geliştirilmesi amacıyla TÜBİTAK Kamu Kurumları Araştırma ve Geliştirme Projelerini Destekleme Programı (1007 Programı) kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının müşteri kurum olarak yer aldığı “Koruma İhtiyacı Olan Çocuklara Yönelik Kurum Temelli Bakım Hizmetlerini İzleme ve Değerlendirme Modelinin Geliştirilmesi” başlıklı çağrı, Kamu Araştırmaları Destek Grubu (KAMAG) tarafından yayınlanmıştır.

Çağrı kapsamında doğrudan 2. aşama başvuruları alınacaktır. Proje önerilerinin çevrim içi başvuru sistemine kaydedilerek onaylanması için son tarih 2 Aralık 2024 saat 23:59 olarak belirlenmiştir.

Çağrı hakkında detaylı bilgi için aşağıda yer alan bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

1007 – Koruma İhtiyacı Olan Çocuklara Yönelik Kurum Temelli Bakım Hizmetlerini İzleme ve Değerlendirme Modelinin Geliştirilmesi Çağrısı Başvuruya Açıldı | TÜBİTAK | Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu

Yeni haber ve duyurular

Eğitim Bilimleri Fakültemiz, Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan Karaman'nın Uluslararası Proje Başarısı!
Hemşirelik Fakültesi Akademisyenlerinden Doç. Dr. Ayşegül Öztürk Birge'nin TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
Başlık: TÜBİTAK - Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) ile İkili İşbirliği Seyahat Destek Programı 2025 yılı Çağrısı Başvuruya Açıldı!
Araştırmacılara uluslararası dolaşım ve cazip kariyer imkanları sunan Marie Sklodowska Curie Alanı (MSCA) Değişim Programı (Staff Exchanges - SE) 2025 Çağrısı açıldı.
Eğitim Bilimleri Fakültesi akademisyenimiz Prof. Dr. Yıldız Deveci Bozkuş, CA23137 - Print Culture and Public Spheres in Central Europe 1500–1800 (PCPSce) başlıklı COST Aksiyonunda "Working Group Member" olarak yer almaya hak kazandı!
Arş. Gör. Dr. Merve AĞZITEMİZ, CA21107 - Work inequalities in later life redefined by digitalization (DIGI-net) başlıklı COST Aksiyonunda "Working Group Member" olarak yer almaya hak kazandı!
Eğitim Bilimleri Fakültemiz, Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan Karaman yürütücülüğündeki proje UNICEF tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.
Akademisyenimizin TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
TÜBİTAK – Malta Bilim Kurumu ile İkili İşbirliği Programı 2025 Yılı Çağrısı Başvuruya Açıldı!
Akademisyenimizin Uluslararası Başarısı CA22109 kodlu COST Aksiyonunda “Working Group Member” Olarak Yer Almaya Hak Kazandı!