Son Başvuru Tarihi: 5 Mart 2024

PND JPCOFUND-2 2024 yılı uluslararası ortak araştırma projeleri çağrısında “Nörodejeneratif Hastalıkların Erken Evresinde Hastalık Progresyonunun Değerlendirilmesi ve Mekanizmalarının İncelenmesi” başlığında araştırma projeleri desteklenecektir.

⏱️Proje süresi: 36 ay (En fazla)
🫱🏻‍🫲🏻 Her bir proje konsorsiyumunun, çağrıya katılan en az üç, en fazla altı farklı ülkeden koordinatör içerecek şekilde oluşturulması gerekmektedir.
💰 Proje bütçesi: Proje başına 200.000 Euro

Detaylı bilgi için Nörodejeneratif Hastalık Araştırmaları Ortak Programı 2024 Yılı Çağrısı Başvurulara Açıldı! | TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU (tubitak.gov.tr)

Proje destek talepleriniz için pdo@ankara.edu.tr adresinden Koordinatörlüğümüze ulaşabilirsiniz.