MSCA Değişim Programı (Staff Exchange) 2024 Çağrısı Açıldı!

Araştırmacılara uluslararası dolaşım ve cazip kariyer imkanları sunan Marie Sklodowska Curie Alanı (MSCA) Değişim Programı (Staff Exchanges – SE) 2024 Çağrısı açıldı.

MSCA Değişim Programı kapsamında, Avrupa içinden ve/veya dışından araştırma faaliyeti yürüten en az üç farklı kuruluşun (akademik ya da akademik olmayan diğer kuruluşların – sanayi kuruluşları ve KOBİler dahil) bir araya gelmesiyle oluşturulacak konsorsiyumlarla, araştırma, teknik ve idarî personel değişimleri yapılması; böylece ortak bir araştırma projesi yürütülmesi ve uluslar/sektörler arası bilgi/teknoloji transferi sağlanması hedeflenmektedir.

Son başvuru tarihi 5 Şubat 2025 olan söz konusu program hakkında detaylı bilgiye aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

MSCA Değişim Programı (Staff Exchange) 2024 Çağrısı Açıldı! | Ufuk Avrupa

Ortak bulma faaliyetleriniz ve sorularınız için pdo@ankara.edu.tr adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Akademisyenimizin TÜBİTAK 1005-Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
Akademisyenimizin TÜBİTAK 2237-A Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
ANKARA ÜNİVERSİTESİ’NİN GENÇ AKADEMİSYENLERİ BİLİM KIZI MENTÖRÜ!
TÜBİTAK 1007 - Sebze, Mısır ve Ayçiçeği Tohumculuğunda İklim Değişikliğine Uyumlu Yeni Hat/Çeşit ve Anaçların Geliştirilmesi Çağrısı Açıldı!
TÜBİTAK - Almanya İkili İş Birliği Programı Seyahat Desteği Başvuruları Başladı!
TÜBİTAK - İtalya İkili İş Birliği Programı Çağrısı Başvuruya Açıldı!
MSCA Değişim Programı (Staff Exchange) 2024 Çağrısı Açıldı!
Dünyanın Kariyer Boyu En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Ankara Üniversiteli Akademisyenler Yerini Aldı!