MSCA Değişim Programı (Staff Exchange) 2024 Çağrısı Açıldı!

Araştırmacılara uluslararası dolaşım ve cazip kariyer imkanları sunan Marie Sklodowska Curie Alanı (MSCA) Değişim Programı (Staff Exchanges – SE) 2024 Çağrısı açıldı.

MSCA Değişim Programı kapsamında, Avrupa içinden ve/veya dışından araştırma faaliyeti yürüten en az üç farklı kuruluşun (akademik ya da akademik olmayan diğer kuruluşların – sanayi kuruluşları ve KOBİler dahil) bir araya gelmesiyle oluşturulacak konsorsiyumlarla, araştırma, teknik ve idarî personel değişimleri yapılması; böylece ortak bir araştırma projesi yürütülmesi ve uluslar/sektörler arası bilgi/teknoloji transferi sağlanması hedeflenmektedir.

Son başvuru tarihi 5 Şubat 2025 olan söz konusu program hakkında detaylı bilgiye aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

MSCA Değişim Programı (Staff Exchange) 2024 Çağrısı Açıldı! | Ufuk Avrupa

Ortak bulma faaliyetleriniz ve sorularınız için pdo@ankara.edu.tr adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Yeni haber ve duyurular

Eğitim Bilimleri Fakültemiz, Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan Karaman'nın Uluslararası Proje Başarısı!
Hemşirelik Fakültesi Akademisyenlerinden Doç. Dr. Ayşegül Öztürk Birge'nin TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
Başlık: TÜBİTAK - Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) ile İkili İşbirliği Seyahat Destek Programı 2025 yılı Çağrısı Başvuruya Açıldı!
Araştırmacılara uluslararası dolaşım ve cazip kariyer imkanları sunan Marie Sklodowska Curie Alanı (MSCA) Değişim Programı (Staff Exchanges - SE) 2025 Çağrısı açıldı.
Eğitim Bilimleri Fakültesi akademisyenimiz Prof. Dr. Yıldız Deveci Bozkuş, CA23137 - Print Culture and Public Spheres in Central Europe 1500–1800 (PCPSce) başlıklı COST Aksiyonunda "Working Group Member" olarak yer almaya hak kazandı!
Arş. Gör. Dr. Merve AĞZITEMİZ, CA21107 - Work inequalities in later life redefined by digitalization (DIGI-net) başlıklı COST Aksiyonunda "Working Group Member" olarak yer almaya hak kazandı!
Eğitim Bilimleri Fakültemiz, Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan Karaman yürütücülüğündeki proje UNICEF tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.
Akademisyenimizin TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
TÜBİTAK – Malta Bilim Kurumu ile İkili İşbirliği Programı 2025 Yılı Çağrısı Başvuruya Açıldı!
Akademisyenimizin Uluslararası Başarısı CA22109 kodlu COST Aksiyonunda “Working Group Member” Olarak Yer Almaya Hak Kazandı!