ICGEB İşbirliği Araştırma Programı (Collaborative Resarch Programme – CRP) Başvurulara Açıldı!

Son Başvuru Tarihi: 30 Nisan 2024

Türkiye’nin 1989’dan beri üyesi olduğu Uluslararası Genetik Mühendisliği ve Biyoteknoloji Merkezi (International Centre for Genetic Engineering and Biotechnology – ICGEB) temel yaşam bilimleri, sağlık hizmetleri, endüstriyel ve zirai biyoteknoloji ve biyoenerji alanlarında araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunan araştırmacılara finansal destek sağlamaktadır.
Kimler Başvurabilir?

CRP

Programa, Türkiye’nin de yer aldığı, ICGEB üye ülkelerinden birinde bir üniversite veya araştırma enstitüsünde çalışmakta olan, temel yaşam bilimleri, sağlık hizmetleri, endüstriyel ve zirai biyoteknoloji ve biyoenerji alanlarında faaliyet gösteren tüm araştırmacılar başvuru yapabilir.

CRP Özel Programı: Erken Kariyer Geri Dönüş Programı

Genç araştırmacılara destek veren programa, 40 yaşını aşmamış, en az 2 yıl yurtdışında araştırma yapmış ve başvurunun yapıldığı tarihte Türkiye’ye dönüşü 2 yılı geçmemiş Türkiye’de bir üniversite veya araştırma enstitüsünde çalışmakta olan genç bilim insanları başvuru yapabilir.

Desteğin Kapsamı

Bütçe: En fazla 25.000 Avro / yıl
Süre: En fazla 36 Ay

Detaylı bilgi için ICGEB İşbirliği Araştırma Programı (Collaborative Resarch Programme – CRP) Başvurulara Açıldı! | TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU (tubitak.gov.tr)   bağlantıyı ziyaret edebilir ve pdo@ankara.edu.tr adresinden Koordinatörlüğümüze ulaşabilirsiniz.

Yeni haber ve duyurular

Akademisyenimizin Uluslararası Başarısı CA22109 kodlu COST Aksiyonunda “Working Group Member” Olarak Yer Almaya Hak Kazandı!
Akademisyenimizin 2515-Cost Aksiyon Üyeleri Ar-Ge Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
Akademisyenimizin Uluslararası Başarısı CA22122 Kodlu COST Aksiyonunda "Working Group Member" Olarak Yer Almaya Hak Kazandılar!
TÜBİTAK - NSFC (Çin) İkili İş Birliği Çağrısı Açıldı!
M-ERA.NET 2025 Yılı Çağrısı Açıldı!
Akademisyenimizin Tübitak 1002-A Hızlı Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
Akademisyenimizin Tübitak 1002-A Hızlı Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
EU-LAC 5. Ortak Çağrısı Başvurulara Açıldı!
Lisansüstü Öğrencimizin TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
Akademisyenlerimizin Uluslararası Başarısı!