Hayvan Sağlığı ve Refahı 2024 Yılı Çağrısı Ulusal Süreç Dokümanı Yayınlandı!

Son başvuru tarihi: 8 Temmuz 2024

Hayvan Sağlığı ve Refahı konulu EUPAHW, Ufuk Avrupa alt alanlarından “Gıda, Biyoekonomi, Doğal Kaynaklar, Tarım ve Çevre Kümesi” alanı kapsamında desteklenmekte olan bir Avrupa Ortaklığıdır. EUPAHW Ortaklığı; daha sürdürülebilir hayvancılık ve su ürünleri sektörlerine katkıda bulunarak, bu sektörlerin daha fazla ekonomik büyümesini ve kırsal kalkınmaya destek olmayı, su ve kara kaynaklarının daha sürdürülebilir kullanımına destek vermeyi amaçlamaktadır.

Stratejik Araştırma ve Yenilik Ajandasına (SRIA) ortaklık kapsamında aşağıda belirtilen çağrı konularındaki projelerinin desteklenmesi hedeflenmektedir:

Konu 1: Hayvan Sağlığı ve Refahında Önleme, Tespit Etme, Değerlendirme ve Yönetime Yönelik Yeni Teknolojiler
Konu 2: Hayvan Sağlığı ve Refahına Yönelik Temel Araştırma
Konu 3: Hayvan Sağlığı ve Refahı ve Toplum

Proje destek talepleriniz ve ortak bulma faaliyetleri için pdo@ankara.edu.tr adresinden koordinatörlüğümüzle iletişime geçebilirsiniz.