“Etkileşimli Kahve Günü İnterdisipliner Çalışmalar Tek Çatı Altında-6” Etkinliği Düzenlendi!

✨ Araştırma Dekanlığımız bünyesinde, 25 Temmuz 2024 tarihinde, Diş Hekimliği Fakültesinin ev sahipliğinde “Etkileşimli Kahve Günü İnterdisipliner Çalışmalar Tek Çatı Altında-6” etkinliği düzenlendi.

TÜBİTAK Avrupa Birliği Çerçeve Programları Müdürü Çağrı Yıldırım, Ufuk Avrupa Sağlık Alanı Doç. Dr. Selcan Türker, Seyahat Desteği ve Ağlara Üyelik Desteği Sorumlusu Damla Or Ceyhan ve İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğü’nden Uluslararası İşbirliği Kıdemli Uzmanı Murat Yıldırım’ın sunumları ile başlayan etkinlikte Ufuk Avrupa Programı genel tanımı, Ufuk Avrupa Kanser Misyonuna yakından bakış, destek ve ödül programları ile COST Aksiyonları hakkında bilgi paylaşıldı.

Etkinlik Hemşirelik Fakültesi araştırmacılarından Arş. Gör. İlayda Eroğlu ve Kanser Enstitüsü araştırmacılarından Dr. Öğr. Üyesi Aşan Bacak’ın Proje sunumları ile tamamlandı.

Katılım gösteren tüm Ankara Üniversiteli araştırmacılarımıza ve değerli TÜBİTAK yetkililerine teşekkür ederiz.

Son Etkinlikler

DİL ve TARİH COĞRAFYA FAKÜLTEMİZ   AKADEMİSYENLERİNDEN ARŞ. GÖR. DR. BARIŞ  YÜCESAN İLE BİR ARAYA GELDİK
Ufuk Avrupa Küme 6 Webinarımızı Gerçekleştirdik!
Sağlık Bilimleri Fakültemizin Genç Araştırmacısı ile Proje Toplantısı Gerçekleştirdik
Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencilerimiz TÜBİTAK Projelerinin Sunumlarını Gerçekleştirdi!
Araştırma Sohbetleri Serimize Hukuk Fakültemizle Başladık
Crowdhelix Kullanıcı Eğitimini Tamamladık
TTO Koordinatörlüğümüz  ile Akademik İş Birlikleri Süreçleri Hakkında Verimli Bir Toplantı Gerçekleştirdik
İlahiyat Fakültemiz Akademisyenlerimiz ile Proje Toplantısı Gerçekleştirdik