Etkileşimli Kahve Günü İnterdisipliner Çalışmalar Tek Çatı Altında 4 – Dijitalleşme

Ankara Üniversitelileri 4. kez bir araya getiriyoruz!

☕Etkileşimli Kahve Günü – 4 / Dijitalleşme etkinliğimize davetlisiniz!

Eğitim Bilimleri Fakültemiz ve İletişim Fakültemiz ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinlik tüm Ankara Üniversitelilere açıktır.

30 Ocak 2024 tarihinde Ankara Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ın teşrifleri ile gerçekleşecek olan etkinlikte Ankara Üniversiteli araştırmacılarımız 10 dakikalık kısa sunumlar ile yürüttükleri ya da yürütmeyi planladıkları çalışmaları sunma ve farklı disiplinlerden ortak bulma beyanlarını aktarma imkanına sahip olacaklardır.

Etkinlik kapsamında çalışmalarına ortak bulmak / çalışmasını tanıtmak isteyen araştırmacılarımızın en geç 26 Ocak 2024 tarihine kadar https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFZCk6J-Z2X0gBtAUjB2rb_EpIxTlDAOD7rjkmlSzUQzcbZQ/viewform adresinde yer alan formu doldurmaları gerekmektedir.

Etkinliğe kayıt için aşağıdaki formun doldurulması gerekmektedir:

Dijitalleşme teması ile gerçekleşecek etkinlikte görüşmek dileğiyle,
Ankara Üniversitesi Araştırma Dekanlığı,
Ankara Üniversitesi Araştırma Projeleri Destek Ofisi Koordinatörlüğü.

Ankara Üniversitesi'nden 22 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde %2’lik Dilimde!
2024 YILI FAALİYET BÜLTENİMİZ YAYINDA!
Lisansüstü Öğrencimizin TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
Türkiye - Birleşik Krallık Ortaklığında ISPF Araştırma Kapasitesi Geliştirme Programı Çağrısı Başvurulara Açıldı!
URAP Alan Bazlı Sıralamada Dünyada İlk 500'Deyiz !
Ankara Üniversitesi Zirvedeki Yerini Aldı!
TÜBİTAK - ÇİN İKİLİ İŞ BİRLİĞİ PROGRAMI ÇAĞRISI AÇILDI!
ARDEB 3005 Programı Kapsamında ''Sivil Toplum Araştırmaları'' Çağrısı Açıldı!