Belmont Forum Afrika Bölgesel Ortak Araştırma Aksiyonu Çağrısı Açıldı!

Son başvuru tarihi: 10 Eylül 2024

Belmont Forum Afrika Bölgesel Ortak Araştırma Aksiyonu çağrısı açılmıştır. Söz konusu çağrı ile iklim, çevre ve sürdürülebilirlik konularındaki araştırma, geliştirme ve yenilik projelerinin desteklenmesi hedeflenmektedir. Çağrı için aşağıdaki üç temadan en az birini ele alan araştırma önerilerinin sunulması beklenmektedir:

Tema 1: Su – Enerji – Gıda – Sağlık Bağlantısı (Water – Energy – Food – Health Nexus)

Tema 2: Kirlilik (Pollution)

Tema 3: Afet Hazırlığı, Müdahale ve İyileşme (Disaster Preparedness, Responsiveness and Recovery)

Söz konusu çağrı kapsamında proje sunacak uluslararası konsorsiyumların en az 3 farklı çağrı ortağı ülkedeki kurum ya da kuruluşlardan oluşması gerekmektedir.

Çağrıya ilişkin ayrıntılı bilgiye profilde yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

‍Ortak bulma faaliyetleri:

Üniversitemiz Crowdhelix uluslararası akademik partner bulma ağına üyedir. Partner bulma konusundaki taleplerinizi pdo@ankara.edu.tr adresinden ileterek ortaklık süreçleri geliştirilecektir.

Ufuk Avrupa Projesi İçin Ortak Aranıyor!