Akademisyenimizin TÜBİTAK 1005-Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!

Proje yürütücüsü Prof. Dr. Okan EKİM ile proje ekip üyelerini tebrik ederiz

Akademisyenimizin TÜBİTAK 2237-A Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
ANKARA ÜNİVERSİTESİ’NİN GENÇ AKADEMİSYENLERİ BİLİM KIZI MENTÖRÜ!
TÜBİTAK 1007 - Sebze, Mısır ve Ayçiçeği Tohumculuğunda İklim Değişikliğine Uyumlu Yeni Hat/Çeşit ve Anaçların Geliştirilmesi Çağrısı Açıldı!
TÜBİTAK - Almanya İkili İş Birliği Programı Seyahat Desteği Başvuruları Başladı!
TÜBİTAK - İtalya İkili İş Birliği Programı Çağrısı Başvuruya Açıldı!
MSCA Değişim Programı (Staff Exchange) 2024 Çağrısı Açıldı!
Dünyanın Kariyer Boyu En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Ankara Üniversiteli Akademisyenler Yerini Aldı!