Akademisyenimizin 2515-COST Aksiyon Üyeleri Ar-Ge Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!

Kök Hücre Enstitümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ceylan Verda Bitirim’in dahil olduğu CA22169 kodlu EUropean network to tackle METAbolic alterations in HEART failure (EU-METAHEART) başlıklo COST Aksiyonu kapsamında TÜBİTAK’a sunulan “Dual GIP/GLP-1 reseptör agonisti Tirzapetidenin kalpteki hedef ve hedef dışı etki mekanizmasının “kardiyometabolik-temelli yaşlı memeli kalp modeli” kullanılarak incelenmesi” başlıklı araştırma projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.

Proje yürütücüsü Doç. Dr. Ceylan Verda Bitirim ile proje ekibini tebrik ederiz.

Ufuk Avrupa Projesi İçin Ortak Aranıyor!