Avrupa Yenilik Konseyi (EIC) 2025 Çalışma Programı Ulusal Bilgi Günü

18 Kasım 2024 Pazartesi günü 14.00-17.30 saatleri arasında Avrupa Yenilik Konseyi (European Innovation Council – EIC) 2025 yılı Çalışma Programı tanıtılacaktır.

EIC, çığır açıcı ve oyunun kurallarını değiştirici nitelikteki yenilikleri keşfetmek, geliştirmek ve ölçeklendirmek için oluşturulmuş Avrupa’nın en önemli yenilik programıdır.

EIC, Ufuk Avrupa Programı kapsamında kurulmuştur. Erken aşamadaki araştırmalardan kavram kanıtına (PoC), teknoloji transferine ve Start-up’lar ile KOBİ’lerin fonlanması ve bu yolla ölçeklendirilmesine kadar yaşam döngüsü boyunca oyunun kurallarını değiştirme potansiyeli olan yenilikleri desteklemek için kullanılmak üzere 10,1 milyar Avroluk bir bütçeye sahiptir.

Toplantı katılım linki aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır.

https://ufukavrupa.org.tr/form/avrupa-yenilik-konseyi-eic-2025

Yeni haber ve duyurular

Eğitim Bilimleri Fakültemiz, Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan Karaman'nın Uluslararası Proje Başarısı!
Hemşirelik Fakültesi Akademisyenlerinden Doç. Dr. Ayşegül Öztürk Birge'nin TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
Başlık: TÜBİTAK - Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) ile İkili İşbirliği Seyahat Destek Programı 2025 yılı Çağrısı Başvuruya Açıldı!
Araştırmacılara uluslararası dolaşım ve cazip kariyer imkanları sunan Marie Sklodowska Curie Alanı (MSCA) Değişim Programı (Staff Exchanges - SE) 2025 Çağrısı açıldı.
Eğitim Bilimleri Fakültesi akademisyenimiz Prof. Dr. Yıldız Deveci Bozkuş, CA23137 - Print Culture and Public Spheres in Central Europe 1500–1800 (PCPSce) başlıklı COST Aksiyonunda "Working Group Member" olarak yer almaya hak kazandı!
Arş. Gör. Dr. Merve AĞZITEMİZ, CA21107 - Work inequalities in later life redefined by digitalization (DIGI-net) başlıklı COST Aksiyonunda "Working Group Member" olarak yer almaya hak kazandı!
Eğitim Bilimleri Fakültemiz, Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan Karaman yürütücülüğündeki proje UNICEF tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.
Akademisyenimizin TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
TÜBİTAK – Malta Bilim Kurumu ile İkili İşbirliği Programı 2025 Yılı Çağrısı Başvuruya Açıldı!
Akademisyenimizin Uluslararası Başarısı CA22109 kodlu COST Aksiyonunda “Working Group Member” Olarak Yer Almaya Hak Kazandı!