TÜBİTAK – Almanya İkili İş Birliği Programı Seyahat Desteği Başvuruları Başladı!

TÜBİTAK – Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) İkili İş Birliği Programı kapsamında seyahat projeleri desteklenecektir. Çağrı kapsamında TÜBİTAK tarafından seyahat desteği ile birlikte bursiyer ve temsil-tanıtma giderlerine yönelik de destek sağlanabilmektedir.

🫱🏻‍🫲🏻 Ortak proje önermek isteyen Türkiye’deki araştırmacıların, projeyi birlikte gerçekleştirecekleri Almanya’daki araştırmacılar ile “proje ortağı” olarak anlaşmaları gerekmektedir. Tek taraflı proje başvuruları kabul edilmemektedir.

🌍 Çağrı tüm alanlardan başvuruları kabul etmektedir.

💰 Proje bütçesi: 1.000.000 TL

📅 Proje süresi: 24 ay

Bahse konu çağrı için son başvuru tarihi 31 Ocak 2025 olarak belirlenmiştir.

Proje destek talepleriniz ve ortak bulma faaliyetleri için pdo@ankara.edu.tr adresinden koordinatörlüğümüzle iletişime geçebilirsiniz.

Akademisyenimizin TÜBİTAK 1005-Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
Akademisyenimizin TÜBİTAK 2237-A Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
ANKARA ÜNİVERSİTESİ’NİN GENÇ AKADEMİSYENLERİ BİLİM KIZI MENTÖRÜ!
TÜBİTAK 1007 - Sebze, Mısır ve Ayçiçeği Tohumculuğunda İklim Değişikliğine Uyumlu Yeni Hat/Çeşit ve Anaçların Geliştirilmesi Çağrısı Açıldı!
TÜBİTAK - Almanya İkili İş Birliği Programı Seyahat Desteği Başvuruları Başladı!
TÜBİTAK - İtalya İkili İş Birliği Programı Çağrısı Başvuruya Açıldı!
MSCA Değişim Programı (Staff Exchange) 2024 Çağrısı Açıldı!
Dünyanın Kariyer Boyu En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Ankara Üniversiteli Akademisyenler Yerini Aldı!