TÜBİTAK 1007 – Sebze, Mısır ve Ayçiçeği Tohumculuğunda İklim Değişikliğine Uyumlu Yeni Hat/Çeşit ve Anaçların Geliştirilmesi Çağrısı Açıldı!

TÜBİTAK 1007 Programı kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığının müşteri kurum olarak yer aldığı “Sebze, Mısır ve Ayçiçeği Tohumculuğunda İklim Değişikliğine Uyumlu, Abiyotik ve Biyotik Stres Koşullarına Dayanıklı/Tolerant Yeni Hat/Çeşit ve Anaçların Geliştirilmesi” başlıklı çağrı başvuruya açıldı.

Sebze, Mısır ve Ayçiçeği Tohumculuğunda küresel iklim değişikliğine bağlı olarak yaşanan abiyotik ve biyotik stres koşullarına tolerant/dayanıklı, verimli ve kaliteli ürün arzını sağlayacak rekabet gücü yüksek, nitelikli yeni hat/çeşit ve anaçların geliştirilmesi amacıyla TÜBİTAK Kamu Kurumları Araştırma ve Geliştirme Projelerini Destekleme Programı (1007 Programı) kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığının müşteri kurum olarak yer aldığı “Sebze, Mısır ve Ayçiçeği Tohumculuğunda İklim Değişikliğine Uyumlu, Abiyotik ve Biyotik Stres Koşullarına Dayanıklı/Tolerant Yeni Hat/Çeşit ve Anaçların Geliştirilmesi” başlıklı çağrı, Kamu Araştırmaları Destek Grubu (KAMAG) tarafından yayınlanmıştır.
Çağrı kapsamında doğrudan 2. aşama başvuruları alınacaktır. Proje önerilerinin çevrim içi başvuru sistemine kaydedilerek onaylanması için son tarih 15 Kasım 2024 saat 23:59 olarak belirlenmiştir.

Çağrı hakkında detaylı bilgi için aşağıda yer alan bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Sebze, Mısır ve Ayçiçeği Tohumculuğunda İklim Değişikliğine Uyumlu Yeni Hat/Çeşit ve Anaçların Geliştirilmesi Çağrısı Açıldı | TÜBİTAK | Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (tubitak.gov.tr)

Yeni haber ve duyurular

Akademisyenimizin TÜBİTAK 1005-Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
Akademisyenimizin TÜBİTAK 2237-A Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
ANKARA ÜNİVERSİTESİ’NİN GENÇ AKADEMİSYENLERİ BİLİM KIZI MENTÖRÜ!
Akademisyenimizin TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
TÜBİTAK 1007 - Sebze, Mısır ve Ayçiçeği Tohumculuğunda İklim Değişikliğine Uyumlu Yeni Hat/Çeşit ve Anaçların Geliştirilmesi Çağrısı Açıldı!
TÜBİTAK - Almanya İkili İş Birliği Programı Seyahat Desteği Başvuruları Başladı!
AKADEMİSYENİMİZİN TÜBİTAK 1002-A  HIZLI DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDAKİ PROJESİ DESTEKLENMEYE HAK KAZANDI!
TÜBİTAK - İtalya İkili İş Birliği Programı Çağrısı Başvuruya Açıldı!
MSCA Değişim Programı (Staff Exchange) 2024 Çağrısı Açıldı!
Dünyanın Kariyer Boyu En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Ankara Üniversiteli Akademisyenler Yerini Aldı!