Akademisyenimizden Çok Uluslu PRIMA Projesi Başarısı

Veteriner Fakültesi öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Arzu PEKER, PRIMA Programı kapsamında “Daha Sürdürülebilir ve Dirençli Bir Akdeniz Süt Tedarik Zincirine Doğru” başlıklı araştırma projesi ile desteklenmeye hak kazandı.

Çok uluslu projede ulusal proje ortağı olarak desteklenen proje yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Arzu PEKER’i ve proje yöneticisi kurum olan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’yı tebrik ederiz.

Ankara Üniversitesi'nden 22 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde %2’lik Dilimde!
2024 YILI FAALİYET BÜLTENİMİZ YAYINDA!
Lisansüstü Öğrencimizin TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
Türkiye - Birleşik Krallık Ortaklığında ISPF Araştırma Kapasitesi Geliştirme Programı Çağrısı Başvurulara Açıldı!
URAP Alan Bazlı Sıralamada Dünyada İlk 500'Deyiz !
Ankara Üniversitesi Zirvedeki Yerini Aldı!
TÜBİTAK - ÇİN İKİLİ İŞ BİRLİĞİ PROGRAMI ÇAĞRISI AÇILDI!
ARDEB 3005 Programı Kapsamında ''Sivil Toplum Araştırmaları'' Çağrısı Açıldı!