Araştırma Dekanlığı olarak 10 hafta boyunca sürecek olan “Temel Seviye Proje Yazım ve Yönetimi Eğitim Programı”na Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü koordinasyonu ile başladık.

Araştırma Projeleri Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Özge Nur Kanat tarafından Ankara Üniversitelilere verilen bu eğitimin sonunda; bir projenin başından sonuna kadar nasıl tasarlanacağı ve hazırlanacağı; projenin sonunda ortaya çıkan bulguların nasıl sunulacağının planlanması öğrenilecektir.

Eğitim koordinasyonunda Araştırma Dekanlığı ile koordineli olarak çalışan ve emek veren Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğümüze teşekkür ederiz.

Son Etkinlikler

DİL ve TARİH COĞRAFYA FAKÜLTEMİZ   AKADEMİSYENLERİNDEN ARŞ. GÖR. DR. BARIŞ  YÜCESAN İLE BİR ARAYA GELDİK
“Etkileşimli Kahve Günü İnterdisipliner Çalışmalar Tek Çatı Altında-6” Etkinliği Düzenlendi!
Ufuk Avrupa Küme 6 Webinarımızı Gerçekleştirdik!
Sağlık Bilimleri Fakültemizin Genç Araştırmacısı ile Proje Toplantısı Gerçekleştirdik
Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencilerimiz TÜBİTAK Projelerinin Sunumlarını Gerçekleştirdi!
Araştırma Sohbetleri Serimize Hukuk Fakültemizle Başladık
Crowdhelix Kullanıcı Eğitimini Tamamladık
TTO Koordinatörlüğümüz  ile Akademik İş Birlikleri Süreçleri Hakkında Verimli Bir Toplantı Gerçekleştirdik
İlahiyat Fakültemiz Akademisyenlerimiz ile Proje Toplantısı Gerçekleştirdik