EIC Kılavuz (Pathfinder) Açık Çağrısı için Açıklamalı Başvuru Şablonu Yayınlandı!

Programa Son Başvuru Tarihi : 7 Mart 2024

Access2EIC projesi kapsamında EIC Kılavuz Açık çağrısı için Açıklamalı Başvuru Şablonu yayımlanmıştır.

EIC Kılavuz (Pathfinder) Programı’nın amacı, çığır açıcı teknolojilerin desteklenmesini sağlayacak bilimsel temeli geliştirmektir. Teknolojik bir atılımı hedefleyen derin teknoloji odaklı Ar-Ge çalışmalarının erken aşamalarına destek sağlanmaktadır. 3 ila 4 milyon Avro’ya varan hibe ile gelecekteki teknolojilerin kavram kanıtı seviyesine kadarki (örneğin, Teknoloji Hazırlık Seviyesi 1-3 arasındaki faaliyetler) erken aşama geliştirme süreçleri desteklemektedir.
EIC Kılavuz Açık kapsamında, bilim veya teknolojinin herhangi bir alanındaki; yüksek risk/yüksek kazanç temelinde, teknoloji odaklı bilimsel çalışmalara yönelik disiplinlerarası projeler için hibe sağlanmaktadır. Başvurular konsorsiyum ile yapılmakta olup 3 milyon Avro’ya kadar destek sağlanmaktadır. EIC Kılavuz Açık projelerine biri AB Üyesi bir ülkeden olmak üzere AB üyesi veya Asosiye en az 3 ülkeden birer kuruluşun katılımıyla kurulan konsorsiyumlarla başvuru yapılır.

Şablona aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Access2EIC Guide “Annotated proposal template EIC Pathfinder Open” – Access2eic

Ankara Üniversitesi'nden 22 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde %2’lik Dilimde!
2024 YILI FAALİYET BÜLTENİMİZ YAYINDA!
Lisansüstü Öğrencimizin TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı Kapsamındaki Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı!
Türkiye - Birleşik Krallık Ortaklığında ISPF Araştırma Kapasitesi Geliştirme Programı Çağrısı Başvurulara Açıldı!
URAP Alan Bazlı Sıralamada Dünyada İlk 500'Deyiz !
Ankara Üniversitesi Zirvedeki Yerini Aldı!
TÜBİTAK - ÇİN İKİLİ İŞ BİRLİĞİ PROGRAMI ÇAĞRISI AÇILDI!
ARDEB 3005 Programı Kapsamında ''Sivil Toplum Araştırmaları'' Çağrısı Açıldı!